Express koeriers

img

ExpressPallets.jpg

 

Voor al uw nationale en internationale express (overnight) zendingen bent u bij TCC aan het goede adres. Door middel van ons uitgebreide internationale netwerk aan agenten kunnen wij uw zending vrijwel overal ter wereld de volgende dag leveren. Wij zijn met name gespecialiseerd in transport tussen Nederland en Duitsland. Dit komt door onze samenwerking met het in Duitsland ISO 9001:2008 gecertificeerde ‘Der Kurier’. Gezamenlijk beschikken wij over 250 verschillende stations door heel Duitsland, hierdoor zijn ophalers, weekendlevering en andere tijdsleveringen voor ons geen enkel probleem. Uiteraard reikt ons netwerk verder dan alleen Duitsland en hebben wij middels samenwerkingen ook stations in o.a. Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Denemarken, Engeland, Hongarije, Spanje, Portugal, Italië, Rusland, China, en Zuid-Afrika.

 

 

 

TCC Express is de beste oplossing voor al uw internationale zendingen. Middels ons uitgebreide koeriersnetwerk kunnen wij uw zending vrijwel overal ter wereld de volgende dag al afleveren.

hubderkurier.jpg

Door het gebruik van lokale agenten zijn wij in staat u over de gehele wereld dezelfde goede en snelle service aan te bieden. Toch is TCC, anders dan de grote integrators, niet gebonden aan een groot en stug netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om goed naar al uw wensen en eisen te luisteren en zullen wij deze daarna, in overleg met u, vertalen in een op maat gemaakte service die precies bij uw zending past. Door onze gemotiveerde en flexibele manier van werken zijn wij toch in staat om onze services aan te bieden tegen zeer scherpe tarieven.

 

Service is een van onze pijlers en daarom is het logischerwijs mogelijk om al uw aanvragen direct in te boeken op onze website. Vervolgens kunt u middels het zendingsnummer uw levering traceren en de leveringsstatus opvragen. Wij gaan echter graag een stapje voor u verder; zo nemen wij u, indien gewenst, het inboeken van zendingen uit handen en maken wij desgevraagd het nodige papierwerk voor u op. Tijdens het transport houden wij u regelmatig op de hoogte over de vorderingen. Zoals uit het bovenstaande wel blijkt stemmen wij graag onze service af op de wensen en/of het verzendpatroon van onze klanten. Dus, of u nu op zoek bent naar de voordeligste of de snelste service, wij helpen u graag verder!