TCC Direct / spoedkoerier

img

Wij van TCC zijn gespecialiseerd in directe ritten en we hebben veel ervaring opgedaan in zowel nationale alsook internationale leveringen. Middels ons uitgebreide wagenpark hebben wij altijd het juiste voertuig beschikbaar voor al uw (spoed)opdrachten. Wij streven ernaar om binnen 30 minuten een voertuig ter plaatse te hebben om uw zending in te landen en deze vervolgens zo snel mogelijk op zijn bestemming af te leveren.

BakwagenTCC.jpgProfessionalisme is een van onze pijlers en wij vinden het dan ook belangrijk dat we een professionele indruk maken op zowel onze klanten alsook op hun relaties. Onze koeriers dragen herkenbare en schone bedrijfskleding en beschikken daarnaast ook over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en over het security awareness certificaat. Gezien het grote aantal klanten dat TCC inmiddels op en rond Schiphol heeft, heeft ons doen besluiten onze chauffeurs uit te rusten met ACN-passen. Daardoor is zowel het uitslaan alsook het aanleveren van zending bij de verschillende airlines op Schiphol voor ons geen enkel probleem.

 

Wij hebben in 2015 onze NIWO (Euro)vergunning gehaald. De onderdelen bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, calculatie, financieel management, wegvervoer nationaal en internationaal zijn door ons succesvol afgerond. De vergunning laat zien dat wij een betrouwbaar, vakbekwaam en kredietwaardig bedrijf zijn die tevens over een reële vestiging beschikt. Dit betekent dat wij sinds medio 2015 gemachtigd zijn om vrachten te vervoeren die meer dan 500 kilogram wegen.

 

 

 

TCC Direct is de beste oplossing voor al uw spoedzendingen (directe ritten). Uw zending wordt direct bij u opgehaald en vervolgens zo snel mogelijk bij de ontvanger afgeleverd.

Plaats Start tarief
Plaats Start tarief
Plaats Start tarief
TCCRGB.jpg

Service is onze tweede pijler en dat is waarom wij flink hebben geïnvesteerd in onze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de optimale service kunnen bieden. Wij hebben bijvoorbeeld ons wagenpark flink uitgebreid om aan de meeste vragen en verzoeken te kunnen voldoen. Daarnaast maken wij gebruik van een streng geselecteerd netwerk van charters, die ervoor zorgen dat wij u een constante en goede service kunnen bieden.

 

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun zending live te volgen via ons GPS-systeem. Dit kunt u doen door te klikken op “traceren direct” op onze website of via de gratis app “GPS Buddy”. Het gebruik van één van deze twee applicaties maakt voor u ten eerste inzichtelijk waar de koerier zich precies bevindt, maar biedt daarnaast ook actuele informatie over verkeerssituaties, verwachte aankomsttijden en bijvoorbeeld de snelheid waarmee de koerier rijdt.

 

Om het bestelproces verder voor u te vergemakkelijken is het mogelijk om al uw zendingen in TCC online te boeken. Hier kunt u vervolgens, direct vanuit ons systeem, de vrachtbrief uitprinten. Gedurende het transport zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen en als de zending is afgeleverd sturen wij u zo snel als mogelijk de POD (Proof of Delivery) toe. Vraag naar onze scherpe tarieven! Wij staan 24/7 voor u klaar.